martes, 29 de marzo de 2011

Am avut un mic dejun relaxant priviţi la o mare gri şi cetoase cu burniţă lumină. A fost frumos să aibă o mulţime de fructe proaspete şi iaurt. Am pornit să meargă în Falmouth şi a avut oprit ploaia. Am decis să se plimbe Pendennis Point care a acoperit un alt cuplu de kilometri de coastpath care taie o oră sau cam asa ceva pe mâine.

Am rătăcit în jurul oraşului şi a luat nişte bani şi cărţi poştale şi apoi sa aşezat în afara Locker lanţul şi a scris câteva cărţi şi rezervat unele cazare pentru ultimele câteva zile. Am decis să comprima ultimele şase zile în cinci aşa ar trebui să mă întorc pe luni, deşi aceasta va însemna mers pe jos de 16 sau asa de mile pe zi pentru ultimele trei zile.

Am avut de a merge în jos şi să încercaţi piscină şi spa şi apoi am crezut că ar fi capul înapoi în oraş pentru a găsi un restaurant. Am avut remarcat un cuplu care părea interesant. După o baie şi un balon scurt în jacuzzi am mers în oraş şi a decis pe un mic bistro numit Warehouse, cu o atmosferă confortabilă. Am avut un castron de măsline şi pâine usturoi, urmată de moules şi brânză de capră.