lunes, 18 de abril de 2011

Boscastle - Port Isaac

După Tintagel traseul a fost relativ uşor în afară de unele piatră monstru stiluri dintre care unele au fost o expediţie în sine. La Trebarwith Strand a fost binevenit un magazin de vânzare cu băuturi reci, ciocolata si paracetamol toate din care au fost în cerere. Ghidul SWCPA a subliniat la punctul - "Nu lăsaţi Trebarwith Strand excepţia cazului în care aţi alimente, energie si o multime de timp în mână". Acesta a fost doar 1000, astfel a avut o multime de timp, dar, de asemenea, a avut un şold şi genunchi dodgy astfel a decis să continue.

Au fost vreo cinci sau şase văi abrupte la cruce, unii au avut o serie de paşi în timp ce alţii au o suprafaţă rugoasă de piatră. Unul dintre golfuri mici a avut numele minunat de Zawn Barret lui! Port Gaverne a fost, având în vedere pentru cele mai multe de modul, dar a luat un timp dureros de mult timp pentru a ajunge acolo. După ce că a fost un deal scurt până la Port Isaac. Am încercat să iau o fotografie a unor aglomerări de flori roşii - violete, eventual, dar nu este bine ca sa concentrat prea vânt. Crows Nest a fost la partea de sus a satului în apropierea parcului auto. Chiar dacă acesta a fost începutul după-amiază mi-au arătat camera mea, care a fost un pic neiubit. Încălzire şi TV nu au de lucru, oglinda crăpate şi cabluri un pic iffy, dar a avut apă caldă şi un pat.

După un duş M-am plimbat în jos în sat. Acesta a fost Banca de vacanţă, dar nu cu mult se întâmplă şi destul de câteva magazine închise. Acesta a fost încă foarte vant astfel condus înapoi la hotel şi a avut un pahar de vin. Tony proprietarul lasa amabilitatea de a mă folosi biroul său pentru a obţine on-line, deşi calculatorul era în mare parte aceleaşi condiţii ca la hotel - un pic cam lent şi rundown.