jueves, 28 de abril de 2011

Padstow - Treyarnon Bay

Am decis să aibă terci de cereale şi pâine prăjită în această dimineaţă cu cafea proaspătă tentant deşi a fost de a avea mic dejun complet (nota pentru a verifica colesterol luna viitoare). Sian, proprietarul a fost un ex-inginer RN asa ca am avut o discuţie despre Plymouth şi Dartmouth. Am pornit imediat după 0800. A fost o dimineaţă frumoasă din nou cu o briza rece, dar de ora zece a fost destul de cald pentru a lua fleece mea off. Şold mea a fost mult mai bine în această dimineaţă. După un pic de diagnostic auto am dat seama că era de fapt sciatica. Am ajustat în mod corespunzător în cele din urmă rucsac mea şi acum este confortabil pentru prima dată în cinci zile, aşa că am sunt sigur că au ajutat împreună cu câteva exerciţii de spate.

Nu a fost un peisaj stâncă spectaculoasă, de la gura de vărsare a Camel jurul pas cu pas Point şi şeful Trevose. Au fost unele pesteri uimitoare prabusit lasand gauri mari de exemplu, Runda Hole, care au fost profundă şi unfenced cu mare surging în partea de jos. M-am oprit în Harlyn Bay pentru o halba şi o pungă de chipsuri. Notă Pentru a adăuga la lista scurtă pentru cele mai multe pub neprimitoare de Nord Cornwall (daca nu din lume).

Şeful de la Trevose trasa a fost de-a lungul stâncilor scăzută, care au fost destul de erodat şi apoi un hard slog peste nisip grele pe Constantin Beach o rundă înainte de mers pe jos pentru a promontoriului Treyarnon Youth Hostel. Când am fost aici în 2008, cafeneaua a fost deschis toată după-amiaza, astfel a fost aşteaptă cu nerăbdare pentru a răcori, dar din păcate a fost încă în afara sezonului, astfel nu a deschis până la 1,700 gasit astfel un loc adăpostit în grădină şi citiţi cartea mea pentru o pereche de de ore.