domingo, 8 de mayo de 2011

Newquay - Perranporth

Calea a trecut Vugga Cove şi urmat coasta la Holywell. A fost destul de greu trece prin dune de nisip şi peste un pod şi prin perimetrul vaste şi neatractiv Penhale Armata Camp. Peisajul stâncă a fost superb, deşi cu peşteri şi arcuri şi fulmars.

Calea apoi a mers în jos pe Perran Beach. O vasta întindere de nisip pustii. Desi nisipul a fost destul de ferm a fost destul de greu merge si a luat o ora sau astfel încât să intre în Perranporth. A fost numai 1500 de atât de găsit un pub numit Parrot Green. Am întâlnit un canadian numit Joe, care au mers, de asemenea, de la Newquay şi a fost stau la pensiune. Ne-am întâlnit pe scurt mai devreme la Holywell. Am avut o discuţie şi o halbă de un timp de aşteptare pentru pensiune pentru a deschide la 1700.

A fost o seară frumoasă. Vântul a scăzut şi cerul închise. Stabilit în hostel situat la Droskyn Point, care a fost un vechi Amiralităţii Experimental Station care sa încheiat în anii 1950. Acesta nu arata mai mult din exterior, dar a avut o fantastică vedere la mare şi un apus de soare minunat.